Hodnocení obchodu

5,0 357 hodnocení
Přidat hodnocení
5
355x
4
1x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LH Avatar autora Lucie Horáková | 14.5.2020
Spokojenost, rychlost dodání.
MH Avatar autora Martina Hůlková | 14.5.2020
Dosud mi zbozi neprislo a ani ho zatim nemohu vypatrat.....snad se podari.....jeste se mi to nestalo......
ZB Avatar autora za Dupeto Alice Bartůšková (Administrátor) 14.5.2020
Dobrý den, balíček jsme odeslaly 11.5., doručován byl 12.5.-adresát nezastižen. Další doručení je plánováno na zítra 15.5. Mrzí nás, že se k vám balíček ještě nedostal. Doručovací společnost běžně doručuje následující den po nepovedeném pokusu. V současné situaci je tak vytížena, že druhý pokus provede až zítra. Věřím, že doručení se zdaří.
LK Avatar autora Lukáš Kobrle | 14.5.2020
Velká spokojenost
MK Avatar autora Magdaléna Kašpárková | 13.5.2020
Velká spokojenost.
B Avatar autora Barbora K. | 13.5.2020
Super rychlé vyřízení a doručení objednávky.
TK Avatar autora Tereza Kejvalová | 12.5.2020
Super.
AK Avatar autora Aneta Kottová | 10.5.2020
V DUPETO nakupuji podruhé a opět velká spokojenost. Čepice jsme měli doma rychlostí blesku.
MH Avatar autora Monika Hupková | 9.5.2020
Poradenstvi - materialy, velikosti - trefne a velika ochota Rychlost dodani - hned Kvalita - prvotridni Cena- vzhledem k tomu, ze obleceni je rostouci, naprosto skvele ceny.
MH Avatar autora Michaela Hantková | 9.5.2020
Krásné a kvalitní zboží. Příjemná komunikace. Rychlé dodání.
PM Avatar autora Petra Menzlova | 8.5.2020
Kvalitní zboží, rychlé dodání, opakovaně se vracím
PB Avatar autora Pavlína Bednářová | 7.5.2020
Poněkolikáté zpět.
LP Avatar autora Lucie Prošková | 7.5.2020
Obchod je úžasný. Plný opravdu kvalitních a funkčních věcí pro naše nejmenší. Jsem spokojená a ráda se vrátím. Díky za vás.
Avatar autora Veronika Šrámová | 7.5.2020
Naprosto úžasné! Doporučuji. Určitě ještě něco pořídíme. Moc děkuji.
HP Avatar autora Hana Prochazkova | 7.5.2020
Miluju veci z Dupeta! Jako vzdy skvele, krasne, padnouci-proste perfektni!
JJ Avatar autora Jana Jehličková | 7.5.2020
rychlé dodání, kvalitní výrobky, dobře sedí
LC Avatar autora Lenka Chlibkova | 6.5.2020
Na první pohled ano, zatím jsme nestihli vyzkoušet.... včera balíček přišel.
IL Avatar autora Irena Martinec Lipusová | 4.5.2020
Nakupovala jsem poprvé přímo z e-shopu (dřív přes kamenné krámky), Oblečení jako vždy úplně néééj a rychlé bezproblémové doručení. Doporučuju..
HB Avatar autora Hana Bělovská | 4.5.2020
Nakupovala jsem poprvé a jsem nadšená. Krásný, příjemný materiál. Vzor odpovídá obrázku. Ale musím přiznat, že tak krásných kraťasů mi bude na písek fakt líto Rychlé doručení. Vše v pořádku. Děkuji!
HK Avatar autora Helena Klenová | 2.5.2020
Spokojenost
LK Avatar autora Lucia Kadmon | 1.5.2020
Dobreee rychle! Dakujem

Stránka 3 z 18 , položek celkem: 357

Tento web používá soubory cookie. Tím, že se tu procházíte souhlasíte s jejich používáním.