Hodnocení obchodu

5,0 394 hodnocení
Přidat hodnocení
5
391x
4
2x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 21.5.2020
Krásné tepláčky, bezvadná komunikace,doporučuji.
JC Avatar autora Jana Chlupová | 20.5.2020
Funkční a přitom stylové oblečení pro děti, které vydrží, protože s nimi roste. Pevnost softshellového materiálu je nepřekonatelná a merino je zase to nejjemnější, co znám.
LP Avatar autora Lubica Pavlickova | 20.5.2020
cepicka je moc krasna a hezky sedi
J Avatar autora Jana | 20.5.2020
Spokojenost
P Avatar autora PP | 19.5.2020
Jsem moc spokojená, rychlé dodání, čepička je super, praktická, slušivá a konečně sedí jak má.
JJ Avatar autora Jana Janeckova | 18.5.2020
Super střih čepičky, jen v požadované velikosti není žádný vzor, který by si mi vyloženě líbil a hodil ke sportovním bundičkám.
VD Avatar autora Veronika Doupovcová | 17.5.2020
Naprostá spokojenost. Čepička skutečně perfektně sedí, má nádherný vzor a kvalitní materiál. Kšilt plní svou funkci, je dostatečně velký. Velmi milým a v současné době užitečným dárkem byla rouška zdarma. DOPORUČUJI!!!!
MJ Avatar autora Marketa Jancikova | 17.5.2020
Nakup probehl v poradku a zbozi prislo cca za dva dny. S kalhotami jsem zatim velmi spokojena:)
VD Avatar autora Vera Doskarova | 17.5.2020
Vše v pořádku, rychlé dodání. Čepička super, jen menší velikost.
BV Avatar autora Barbora Vondráková | 16.5.2020
Můj první nákup a jsem moc spokojená. Jak s obchodem, tak s objednaným zbožím. Můžu jen doporučit.
PH Avatar autora Petra Hoffmanova | 16.5.2020
Nakupují zde pravidelně. Rychlé dodání, příjemná komunikace....Top čepice, soft oblečení, tepláky, kraťasy.... Nic nemá konkurenci..... Děkuji!
ER Avatar autora Eva Růžičková | 16.5.2020
Super rychle dodání a bezva kalhoty.
PB Avatar autora Pavla Bloudíčková | 16.5.2020
Maximálně spokojená!!!!!!!!!!!!
MB Avatar autora Maria Bieleszova | 15.5.2020
Naprosto skvělé rostoucí kalhoty. Malá se v nich cítí skvěle, jsou teplé ale nepotí se v nich, nikde netahají. Velká spokojenost. Dodání bylo rychlé, komunikace bezproblémová. Top obchod.
EC Avatar autora Eva Chaloupková | 15.5.2020
Super kvalita, rychlé dodání :)
MH Avatar autora Miluše Hrnčířová | 14.5.2020
Rychle vyřízená objednávka. Oblečení velmi kvalitní a příjemný materiál, za mě velká spokojenost.
NH Avatar autora Nika Hejnová | 14.5.2020
Všechno perfektně zpracované, rychlé dodání
LH Avatar autora Lucie Horáková | 14.5.2020
Spokojenost, rychlost dodání.
MH Avatar autora Martina Hůlková | 14.5.2020
Dosud mi zbozi neprislo a ani ho zatim nemohu vypatrat.....snad se podari.....jeste se mi to nestalo......
ZB Avatar autora za Dupeto Alice Bartůšková (Administrátor) 14.5.2020
Dobrý den, balíček jsme odeslaly 11.5., doručován byl 12.5.-adresát nezastižen. Další doručení je plánováno na zítra 15.5. Mrzí nás, že se k vám balíček ještě nedostal. Doručovací společnost běžně doručuje následující den po nepovedeném pokusu. V současné situaci je tak vytížena, že druhý pokus provede až zítra. Věřím, že doručení se zdaří.
LK Avatar autora Lukáš Kobrle | 14.5.2020
Velká spokojenost

Stránka 4 z 20 , položek celkem: 394

Tento web používá soubory cookie. Tím, že se tu procházíte souhlasíte s jejich používáním.