Hodnocení obchodu

5,0 637 hodnocení
Přidat hodnocení
5
632x
4
4x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra | 12.6.2021
Jsme nadšení z praktických a krásných čepic. Něco, co jsem nikde nemohla najít. Navíc komunikace je bleskovní, dodání totéž. Konečně jeden obchod, který i umožňuje dodání mimo ČR a to jednoduše, rychle a ekonomicky..Šmrncovní modernì a spontánně lidský přístup...tak na nás působí.Dĕkujeme:-).Objednáme rádi znovu.
G Avatar autora Gabriela | 7.6.2021
Nádherné a nanejvýš praktické kousky + maximální vstřícnost. Díky!
LV Avatar autora Libuše Vaněčková | 2.6.2021
Bleskové doručení a krásné kvalitní oblečení pro děti!
Avatar autora Eva Šuláková | 1.6.2021
Bezvadná spolupráce, když jsem měla problémy s online platbou byly mi okamžitě zaslány platební údaje na mail, doručení zboží bylo opravdu rychlé, navíc v recyklovatelném obalu.... opravdu maximální spokojenost.
L Avatar autora Lucie | 30.5.2021
Vše super, určitě nakoupím znova.
Z Avatar autora Zuzka | 29.5.2021
Vše perfektní, nakupujeme pravidelně v zimě i v létě :-)
Avatar autora Kristýna Čecháková | 26.5.2021
Skvělý obchod, rychlé dodání a super věci :)
JD Avatar autora Jitka Dolejší | 25.5.2021
Nádherné kalhoty :) Super komunikace a přímo bleskové odeslání objednávky.
GR Avatar autora Gabriela Rozkošová | 24.5.2021
Vše na 1*
T Avatar autora Tereza | 23.5.2021
Skvěle sedící čepice s kšiltem, příjemný materiál.
K Avatar autora Klára | 23.5.2021
Na přehrnutí kalhot bychom potřebovaly delší nohavice, po přehrnutí má rozkrok u kolen a nemůže se hýbat. Do větší velikosti by se vešla třikrát :) ale jako klasické kalhoty vypadají dobře. Jinak super komunikace a velmi rychlé odeslání. Děkujeme
H Avatar autora Hanspi | 22.5.2021
Skvely věci,rychle doručení, mohu jen doporucit
AM Avatar autora Anna Melicharová | 22.5.2021
Super, konečně softshell s dobrými parametry. Změřila jsem a vzala jsem kalhoty 74/80 na syna, který je spíš 80/86, a zatím nelituji. Máme i kšiltovku přes uši a taky je skvělá. Kukla se mi zdá na buclaté tvářičky spíš menší, ale jinak sedí dobře. Ještě bych uvítala dámské čelenky v menší velikosti. Zaslání spolehlivě bleskové. Fandím vám a děkuju :)
DW Avatar autora Dana Wolfova | 22.5.2021
Perfektny.
H Avatar autora Huyen H. | 20.5.2021
Oblečení je profesionálně šité, hezký barvy a vzory, jak ke vyzobrazeno na e-shopu. Čekáme na déšť, abychom vyzkoušeli voděodolnost.
P Avatar autora Pavla K. | 19.5.2021
Velmi hezké softshellové kalhoty, doporučuji :)
DM Avatar autora Daniela Marková | 19.5.2021
Spokojenost :)
ŠK Avatar autora Šárka Kováčová | 18.5.2021
Opravdu krásně ušito a sedne jako zadek na hrnec. Rychlé dodání
DK Avatar autora Daniela Koryťáková | 16.5.2021
Čepičky krásně sedí, jen jsem mohla vzít hned větší velikost.
MP Avatar autora Milena Ptáčková | 15.5.2021
Jsem spokojená.

Stránka 1 z 32 , položek celkem: 637

Tento web používá soubory cookie. Tím, že se tu procházíte souhlasíte s jejich používáním.