Hodnocení obchodu

5,0 436 hodnocení
Přidat hodnocení
5
433x
4
2x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lucie Komárková | 21.9.2020
Skvělé kalhoty. Teplé, bezva střih, hezké.
V Avatar autora Věrka | 20.9.2020
Začali jsme overalem, postupně se dostaváme přes kukly, kalhoty a velmi se těším až vyzkoušíme mikiny!! Kvalita je suprová!
MZ Avatar autora Monika Zapletalova | 19.9.2020
Na obleceni od Dupeta nedame dopustit, nase dcerka beha po venku vicemene jen v tomhle obleceni, nikdy nas nezklamalo.
KK Avatar autora Katarína Krištofová | 19.9.2020
Moc hezké věci.
J Avatar autora Jana a Helenka | 18.9.2020
Příjemný materiál, krásné zpracování, rychlé dodání,děkujeme :)
M Avatar autora Markéta | 17.9.2020
Velmi, ráda se sem vracim!
H Avatar autora Hanka | 17.9.2020
Velmi pěkné zpracování čepice a rychlé dodání.
R Avatar autora RenH. | 17.9.2020
Krásná merino kukla dorazila bleskurychle, skvěle padne. V zimě určitě hodně využijeme jak do lesní školky, tak pod helmu na lyžování.
K Avatar autora Kristy B. | 14.9.2020
Čepka je parádní
Avatar autora Aneta Šimková | 13.9.2020
Kalhoty jsou super jako vždycky, ty minulé syn nosil tři roky a na rozdíl od jiných přežily beze šrámu.
N Avatar autora Nikola | 13.9.2020
Dorazily nam krasne a kvalitni teplacky. Vsichni je chvali a myslim, ze maly se v nich ma jako v bavlnce. Kez bych je mohla nosit taky! :)
T Avatar autora Tereza | 13.9.2020
Velice milé překvapení - druhý den od nákupu přišel balíček, čepice je přesně tak krásně padnoucí, jak prodejce tvrdí. Rozhodně to nebyl náš poslední nakup na DUPETO.
V Avatar autora Veronika | 13.9.2020
Naprosto super obchod. Parádní, krásne, úžasné, designové a hlavne funkční oblečení, co vydrží několik děti. Ráda doporučuji. Určitě zase nakoupím. Fakt top mezi dětskými obchody. A úžasná komunikace... Děkuji
H Avatar autora Helena | 11.9.2020
Spokojenost, objednávám po několikáté a vždy jsem byla spokojena s kvalitou i dodáním.
AM Avatar autora Agáta Maderová | 11.9.2020
Veľmi dobre, kvalitné rastúce a cenovo dostupné oblečenie s rýchlym dodaním aj na Slovensko.
A Avatar autora Alena | 8.9.2020
Dodání hned druhý pracovní den, výborná kvalita, krásné výrobky.
L Avatar autora | 7.9.2020
rychle dodani, spokojenost
BP Avatar autora Barbora Pavlíčková | 4.9.2020
Určitě doporučuji.
ES Avatar autora Eliška Skalická | 4.9.2020
Skvělý obchod s parádními věcmi! Hned druhý den po objednání možnost osobního vyzvednutí. Rozhodně doporučuji :-)
K Avatar autora Kristýna | 3.9.2020
Oblečení je nádherné. Pestré a líbivé barvy. Neokoukané. Objednala jsem rostoucí mikinku a je opravdu boží i dcera (14 měsíců) z ní má radost. Určitě objednám znovu. Příjemná a rychlá komunikace. Objednávku jsem měla druhý den doma.

Stránka 1 z 22 , položek celkem: 436

Tento web používá soubory cookie. Tím, že se tu procházíte souhlasíte s jejich používáním.