Hodnocení obchodu

5,0 719 hodnocení
Přidat hodnocení
5
714x
4
4x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra | 20.1.2022
Oblečení je perfektni, akorat dlouhe, aby netahlo na zada!
K Avatar autora Kamila | 13.1.2022
Spokojenost s e-shopem i produkty samotnými.
L Avatar autora Lenka | 13.1.2022
Zatím máme jen jednu zkušenost, ale velmi dobrou. Příjemné překvapení z rychlosti reakce hned po novém roce. Odeslání ještě ten den a druhý den jsme už objednávku měli!
KG Avatar autora Kateřina Golíková | 13.1.2022
Ano
I Avatar autora ilucie | 13.1.2022
Jsem velmi spokojená. Softshell čepici máme již několikátou v řadě a ten tvar a vlastnosti jsou bezkonkurenční. Merino trika jsou pro nás novinka, ale na dotek velmi příjemná. Rychlé dodání.
K Avatar autora Katka | 1.1.2022
Oceňuji opravdu bleskové dodání, dokonce nečekaně ještě před Vánoci. Výborně zafungovala také zásilkovna, Kvalita zboží výborná. Moc děkuji a přeji krásný a úspěšný nový rok!
L Avatar autora Lenka | 1.1.2022
Skvělý obchod
R Avatar autora Ráchel | 24.12.2021
Kukla je super. Reakce e-shopu rychlá. K vyzvednutí připraveno do druhého dne. Za mě spokojenost:-)
D Avatar autora Deny | 23.12.2021
Rychle, spolehlivě.
Avatar autora M. | 17.12.2021
Vše proběhlo parádně a kalhoty byly rychle k dispozici.
J Avatar autora Janka | 15.12.2021
Dobré
AH Avatar autora Adéla Holasová | 13.12.2021
Super!
L Avatar autora Lenka | 12.12.2021
Velká spokojenost s materiály, designem i provedením. Velikost sedí! Dodání až překvapivě rychlé.
J Avatar autora Jitka | 12.12.2021
Velmi rychlé dodání!
M Avatar autora Michaela | 6.12.2021
Úžasný nezničitelný materiál, skvěle padnoucí střih já i syn jsme moc spokojeni. Díky!
E Avatar autora Eva | 4.12.2021
S vaším oblečením roste dcera už 6 let, jiné softsheelove kalhoty nekupujeme. Jsou naprosto skvěle, nepromoknou, jsou teplé a už se dědí z jedné dcery na druhou a pořád funkční.
A Avatar autora Alexandra | 28.11.2021
Velka spokojnost s obchodom aj tovarom, ako vždy.
O Avatar autora Olga | 25.11.2021
Jsem velmi spokojená
S Avatar autora Sandra | 22.11.2021
Velmi rychlé dodání. Kalhoty vypadají kvalitně a k tomu jsou moc pěkné.
H Avatar autora Hansme | 22.11.2021
Naprostá spokojenost. Děti si kalhoty rychle oblíbily, dobře sedí, jsou praktické i pěkné...

Stránka 1 z 36 , položek celkem: 719

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné