Hodnocení obchodu

5,0 42 hodnocení
Přidat hodnocení
5
42x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JH Avatar autora | 16.8.2019
Spokojenost, osobní přístup, hezké a kvalitní zboží.
KN Avatar autora | 10.8.2019
Spokojenost velika
VV Avatar autora | 9.8.2019
Spokojenost veliká
RK Avatar autora | 5.8.2019
Nakupuji poněkolikáté a vždy jsem byla spokojená, věci jsou krásné, skvěle zpracované, originální:). Rychlé dodání. Ráda se zase vrátím.
JP Avatar autora | 24.7.2019
Dnes zbozi dorazilo...nechapu jak je mozne, ze to bambusove body je tak jemne...nechci uz jine! Softshelove veci vypadaji skvele, zpracovani vseho precizni. Saticky kouzelne...Jsem velmi mile prekvapena a urcite nekupuji naposled. Diky!
PH Avatar autora | 24.7.2019
Nakupují zde poněkolikáté! Rychlé dodání a kvalitní věci, které vydrží. Navíc velká ochota ohledně zboží, které jsem sháněla a nebylo skladem. Děkuji!
KK Avatar autora | 20.7.2019
Spokojenost. . Kalhoty jsou krásné.
TM Avatar autora | 15.7.2019
Jako vždy skvělý nákup krásného oblečení, které FUNGUJE, drží a vydrží. A už jsem psala, že je krásné?? :))
MK Avatar autora | 12.7.2019
velice spokojeni, nakupujeme už po několikáté, rychlé dodání, oblečení vydrží i dvě sezóny
EL Avatar autora | 10.7.2019
Velmi spokojeni
ER Avatar autora | 18.6.2019
Krásné letní kalhoty i mikiny pro mé dcery a naše společné letní výlety. Ráda doporučuji, vše skvěle sedí a je kvalitně ušito.
HT Avatar autora | 16.6.2019
Kalhoty velmi dobře ušité, sedí , vynikající komunikace . Děkuji , ať se dále daří .
KW Avatar autora | 14.6.2019
Vše na jedničku, oblečení krásné, vychytané a řekla bych, že i kvalitně ušité.
KT Avatar autora | 12.6.2019
Kvalitni, pekne usite obleceni, ktere vydrzi snad vsechno :) rostouci softshellky jsou u nas velkym hitem uz druhou sezonu. Deti je nosi jaro/podzim prakticky denne. Barvy neblednou, pas se nevytahal. Za me jen doporucuju!
ZP Avatar autora | 12.6.2019
Krasne obleceni, kvalitni zpracovani a material. Navic opravdu vydrzi dlouho.
HP Avatar autora | 8.6.2019
Kalhoty vypadaji kvalitne a hezky sedi.
HB Avatar autora | 31.5.2019
Syn nosil dvě sezóny rostouci shoftshellky a teď objednáváme znovu větší velikost. Super material i střih. H.
IB Avatar autora | 29.5.2019
U nás spokojenost ????
TV Avatar autora | 29.5.2019
Krásné originální oblečení šité v České republice. Materiál i zpracování vypadá kvalitně, uvidíme po delším užívání a praní. Velikosti sedí.
JL Avatar autora | 23.5.2019
Hezke obleceni, uvidime.jak se bude nosit????

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 42

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.