Hodnocení obchodu

5,0 181 hodnocení
Přidat hodnocení
5
181x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HM Avatar autora Hana Matuštíková | 26.1.2020
Vřele doporučuji! Krásný materiál i vzory a rychlé vyřízení.
AV Avatar autora Alena Vocilková | 26.1.2020
Výborny material, věci krásne sedí, rychla komunikace i doba dodání.Můžu doporučit.
MD Avatar autora Markéta Doubravová | 25.1.2020
vse v naprostem poradku,skvele materialy,rychle dodani
NH Avatar autora Nikol Holoubková | 24.1.2020
Krásný střih i materiál, jsme moc spokojení a rádi doporučujeme. Dodání rychlé, bezproblémová komunikace.
MS Avatar autora Marie Stiborková | 24.1.2020
Kalhoty krásně zpracované, ideální pro našeho hubeňoura.. :) Oceňuji i rychlé dodání.
TG Avatar autora Tereza Gurková | 24.1.2020
Věci jsou krásné a vydrží . Nákup za vyšší cenu se vyplatí.
JN Avatar autora Jitka Nováková | 23.1.2020
Spokojenost
P Avatar autora Pavla | 20.1.2020
Dokonalé. první softshellky nosila dcera skoro 2 a půl zimy a téměř denně a teď když už z nich odrostla koupila jsem další. Zkusila jsem i jedny jiné, ale nelze to srovnávat. Tyhle jsou dokonalé, nezlézají, na záda netáhne, protože pas dobře drží.
KK Avatar autora Kateřina Krnáčová | 19.1.2020
Vracím se už po několikáté a vždycky velké nadšení - věci jsou krásné, kvalitní a promyšlené do posledního detailu, takže skvěle fungujou a opravdu dlouho vydrží. Rychlé dodání je příjemný bonus.
AP Avatar autora Anna Polišenská | 19.1.2020
Spokojenost, zboží kvalitní.
JJ Avatar autora Jana Jeseňáková | 19.1.2020
Rychlé, bezproblémové jednání ... věci krásné, praktické, úžasné ... maximální spokojenost!!!
AK Avatar autora Anna Kovarikova | 18.1.2020
Pro aktivní deti a spokojeně rodiče skvela volba a kvalitní věci,které proste funguji????
VV Avatar autora Veronika Vágnerová | 17.1.2020
Doporučuji, krásné věci, ochotné paní a rychle dodání, když jsem požádala kvůli horám. Děkuji
MZ Avatar autora Milena Zemanova | 17.1.2020
Skvely pristup, rychlost, jednoduchy web a kvalitne produkty.
LP Avatar autora Lenka Ptáčková | 17.1.2020
Nádherně propracované kalhoty, které padnou a dětem se moc líbí a dobře oblékají, jsou praktické a vydrží již máme na 3 dítko takže obrovská spokojenost a určitě doporučuji. Děkujeme opět za rychlý a bezproblémový obchod.
TS Avatar autora Tereza Slobodová | 17.1.2020
Naprostá spokojenost :) velmi rychlé dodání zboží, tepláčky krásně sedí a jsou z velmi příjemného materiálu
LP Avatar autora Lenka Ptáčková | 13.1.2020
Nakupují opakovaně, vždy maximální spokojenost-prekrásné zboží, rychlé doručení a milá komunikace, děkuji za obchod a doporučuji.
HD Avatar autora Hana Dvořáková | 12.1.2020
Velmi spokojeni.
AP Avatar autora Alice Paurová | 10.1.2020
Maximální spokojenost.
JF Avatar autora Jitka Frodlová | 10.1.2020
Rychlá komunikace, kvalitní zboží. Velká spokojenost.

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 181

Tento web používá soubory cookie. Tím, že se tu procházíte souhlasíte s jejich používáním.