Hodnocení obchodu

5,0 549 hodnocení
Přidat hodnocení
5
545x
4
3x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KT Avatar autora Kateřina Turečková | 12.6.2019
Kvalitni, pekne usite obleceni, ktere vydrzi snad vsechno :) rostouci softshellky jsou u nas velkym hitem uz druhou sezonu. Deti je nosi jaro/podzim prakticky denne. Barvy neblednou, pas se nevytahal. Za me jen doporucuju!
ZP Avatar autora Zuzana Pščolková | 12.6.2019
Krasne obleceni, kvalitni zpracovani a material. Navic opravdu vydrzi dlouho.
HP Avatar autora Helena Pelantová | 8.6.2019
Kalhoty vypadaji kvalitne a hezky sedi.
HB Avatar autora Hana Brožová | 31.5.2019
Syn nosil dvě sezóny rostouci shoftshellky a teď objednáváme znovu větší velikost. Super material i střih. H.
IB Avatar autora Ivana Běhůnková | 29.5.2019
U nás spokojenost ????
TV Avatar autora Taťána Vojtásková | 29.5.2019
Krásné originální oblečení šité v České republice. Materiál i zpracování vypadá kvalitně, uvidíme po delším užívání a praní. Velikosti sedí.
JL Avatar autora Jana Landsmannova | 23.5.2019
Hezke obleceni, uvidime.jak se bude nosit????
ID Avatar autora Iva Dobrevová | 22.5.2019
Můj první nákup zde, kalhoty vypadají opravdu hezky a kvalitně, jsem zvědavá na praktickou zkušenost. Rychlé dodání. Dobírku bych preferovala, pokud by byla k dispozici.
LS Avatar autora Lucie Stránská | 22.5.2019
Všechno v nejlepším pořádku, nakupujeme pravidelně. Doporučuji.
PH Avatar autora Petra Hlaváčková | 22.5.2019
Kvalitni materialy. Spokojenost
LM Avatar autora Lucie Mrázková | 16.5.2019
ok vsechno rychle doma .. jen mi vadilo ze nelze dobirka... znate to ja si tech 30 kc radsi priplatim ... ted z prirozene neduverivosti budu podruhe platit postovne...
EH Avatar autora Eliška Havlínová | 16.5.2019
Krásné věci příjemné na nošení, výborné zpracování i materiály. Určitě všem doporučuji!!
DK Avatar autora Dana Konvalinková | 16.5.2019
Moc hezké věci, dětem skvěle padnou. rychlé dodání. můžeme jen doporučit. určitě zase něco objednáme :-).
KL Avatar autora Klára Lukešová | 15.5.2019
Věci úžasné! Mohu jen doporučit. Rychlé dodání.
LT Avatar autora Lenka Turečková | 12.5.2019
Rychlé dodání, oblečení velmi příjemné na dotek.
KK Avatar autora Kamila Konůpek | 10.5.2019
rychlé dodání, příjemná komunikace.
JK Avatar autora Jana Kuchařová | 10.5.2019
ŠG Avatar autora Šárka Gábová | 9.5.2019
KS Avatar autora Katerina Sušická | 9.5.2019
Velice
IP Avatar autora Ivana Pavelová | 8.5.2019
Všem vřele doporučuji, kvalitní materiály i zpracování, velmi pohodlné a u dcery oblíbené oblečení, které vydrží všechny její rošťárny...

Stránka 27 z 28 , položek celkem: 549

Tento web používá soubory cookie. Tím, že se tu procházíte souhlasíte s jejich používáním.