Hodnocení obchodu

5,0 588 hodnocení
Přidat hodnocení
5
584x
4
3x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ML Avatar autora Maya Love | 30.8.2019
Super rychle jednani a okamzita dodavka, ted jeste vyzkouset oblecek v akci :)
AK Avatar autora Andy Kokešová | 22.8.2019
všetko super, len teda kaťatka vel. 98/104 sú v pase menšie ako všetky iné synove vo velikosti 86 :-(
K Avatar autora Kateřina | 21.8.2019
Super věcičky, dodání obratem.
LC Avatar autora Lenka Coufalová | 21.8.2019
Spokojenost. Kvalitní a dobře padnoucí věci, rychlé dodání.
LJ Avatar autora Lenka Jelínková | 21.8.2019
Maximalni spokojenost. Kalhoty kupuji jiz potreti, skvele .Rychle dodani.
BK Avatar autora Blanka Kaulová | 21.8.2019
Dnes dorazily softshelove kalhoty. Vypadaji super, funkcnost teprve vyzkousime
JH Avatar autora Jitka Hůrská | 16.8.2019
Spokojenost, osobní přístup, hezké a kvalitní zboží.
KN Avatar autora Katerina Nemeckova | 10.8.2019
Spokojenost velika
VV Avatar autora Veronika Výprachtická | 9.8.2019
Spokojenost veliká
RK Avatar autora Rut Kosturova | 5.8.2019
Nakupuji poněkolikáté a vždy jsem byla spokojená, věci jsou krásné, skvěle zpracované, originální:). Rychlé dodání. Ráda se zase vrátím.
JP Avatar autora Jan Pacovský | 24.7.2019
Dnes zbozi dorazilo...nechapu jak je mozne, ze to bambusove body je tak jemne...nechci uz jine! Softshelove veci vypadaji skvele, zpracovani vseho precizni. Saticky kouzelne...Jsem velmi mile prekvapena a urcite nekupuji naposled. Diky!
PH Avatar autora Petra Hoffmanova | 24.7.2019
Nakupují zde poněkolikáté! Rychlé dodání a kvalitní věci, které vydrží. Navíc velká ochota ohledně zboží, které jsem sháněla a nebylo skladem. Děkuji!
KK Avatar autora Kristýna Kosová | 20.7.2019
Spokojenost. . Kalhoty jsou krásné.
TM Avatar autora Tereza Marešová | 15.7.2019
Jako vždy skvělý nákup krásného oblečení, které FUNGUJE, drží a vydrží. A už jsem psala, že je krásné?? :))
MK Avatar autora Martina Kubů | 12.7.2019
velice spokojeni, nakupujeme už po několikáté, rychlé dodání, oblečení vydrží i dvě sezóny
EL Avatar autora Eliška Langerová | 10.7.2019
Velmi spokojeni
ER Avatar autora Eliška Ralbovská | 18.6.2019
Krásné letní kalhoty i mikiny pro mé dcery a naše společné letní výlety. Ráda doporučuji, vše skvěle sedí a je kvalitně ušito.
HT Avatar autora Hana Tuckova | 16.6.2019
Kalhoty velmi dobře ušité, sedí , vynikající komunikace . Děkuji , ať se dále daří .
KW Avatar autora Kristýna Wagnerová | 14.6.2019
Vše na jedničku, oblečení krásné, vychytané a řekla bych, že i kvalitně ušité.
KT Avatar autora Kateřina Turečková | 12.6.2019
Kvalitni, pekne usite obleceni, ktere vydrzi snad vsechno :) rostouci softshellky jsou u nas velkym hitem uz druhou sezonu. Deti je nosi jaro/podzim prakticky denne. Barvy neblednou, pas se nevytahal. Za me jen doporucuju!

Stránka 28 z 30 , položek celkem: 588

Tento web používá soubory cookie. Tím, že se tu procházíte souhlasíte s jejich používáním.