Hodnocení obchodu

5,0 588 hodnocení
Přidat hodnocení
5
584x
4
3x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PZ Avatar autora Petra Zet | 18.11.2020
Rychlé dodání, přehledný eshop. A co je nejdůležitější, objednané věci jsou opravdu super: hezké, materiál i provedení kvalitní. Už se moc těším až Junior vše řádně otestuje. Určitě to nebyl můj poslední nákup zde.
L Avatar autora Ludmila P | 18.11.2020
Rychle dodani a nej kalhoty. Skvele sedi, jsou velmi dobre zpracovane a i dite, ktere vetsinu obleceni nema rado, je nechce ani sundat.
HZ Avatar autora Hana Zápotocká | 16.11.2020
Ano, již 2.nákup a maximální spokojenost
RG Avatar autora Reny GT | 15.11.2020
Maximální spokojenost. Nakupuji pravidelně a vždy precizní zpracování.
HR Avatar autora Helena Rýparová | 15.11.2020
Velká spokojenost, výměna za větší kus bez problémů. Zboží kvalitní a precizně site
SS Avatar autora Slavomíra Stárková | 14.11.2020
Bez vad, doporučila jsem kamarádce :)
Avatar autora Martina Šebková | 14.11.2020
Vřele doporučuji. Kupovala jsem body, kuklu a čelenku pro sebe. Ze všech kousků jsem nadšená, merino je měkkoučké. Vyplatí se zainvestovat a rozhodně to nebyl můj poslední nákup.
M Avatar autora Marcela | 11.11.2020
Vše OK. Oceňuji osobní odběr v Brně. Se zbožím jsem maximálně spokojena. Kalhoty sedí i hubenější holčičce. určitě zde brzo opět nakoupim
KL Avatar autora Kateřina Lyčková | 11.11.2020
Skvělý obchod. Vždy se ráda vracím a když dcera z něčeho vyroste, tak se nejdříve dívám na Dupeto, co by se nám hodilo. Krásné a funkční oblečení. Vřele doporučuji.
P Avatar autora Petra | 9.11.2020
Jsem velmi spokojená se zbožím.
Avatar autora Iva Školová | 9.11.2020
Spokojenost
RR Avatar autora Radka Rožková | 5.11.2020
Vše super, dlouholetá spokojenost se zbožím. Doporučuji :)
IB Avatar autora Iva Bejčková | 1.11.2020
Vše krásné sedí....deti i já nadšeni!
S Avatar autora Sasa | 30.10.2020
Impregnaciu mozem neskor dopisat,to este neviem- ale ciapocku softshellovu sme akurat skusili v nosici a je to super! Odporucam :)
J Avatar autora Jitka | 29.10.2020
Super kalhoty, skvěle padnou jak na baculatější, tak i hubenější děti. Materiál je super, barva zůstává. Cena je tedy vyšší, ale zkušenost mě přesvědčila, že se opravdu vyplatí. Rychlé dodání a komunikace.
A Avatar autora Alena | 27.10.2020
Parádní kalhoty, super je úplet v pase. Nejsou takové široké a neforemne jak od jiných výrobců a to je dcera silnější. Úžasná rychlost dodání.
J Avatar autora Jitka | 26.10.2020
Velmi spokojena
Z Avatar autora Zuzana | 26.10.2020
Kvalitné krásne oblečenie,ktoré vydrží.
M Avatar autora Markéta | 25.10.2020
s vyrobky Dupeto jsme velmi spokojeni. Ostatne proto tam opakovane nakupujeme. Detem se libi a dobre se jim v tom pohybuje. Ja navic ocenuji parametry vyrobku. Deti asi take, jen o tom nemluvi.
HM Avatar autora Helena Markvartova | 25.10.2020
Skvele kvalitní výrobky, doporucuji

Stránka 6 z 30 , položek celkem: 588

Tento web používá soubory cookie. Tím, že se tu procházíte souhlasíte s jejich používáním.