Popis
Kuchařka přináší chutné a výživné recepty na všechny druhy výšlapů.
Jak jídlo efektivně zabalit?
Jak si naplánovat jídelníček?
Jak využít přirozených léčivých potravin pro případ zdravotních potíží?
Autorka z vlastních zkušeností připravila unikátní publikaci. Mapuje v ní, jak se po všech kulinárních stránkách připravit např. na víkendový výšlap v Jeseníkách, zimní přechod hor či himalájskou expedici. Nezapomíná se ani na vodácké výpravy ani na děti.
Technické parametry:
- Speciální potah knížky neušpiníte v terénu.
- počet stran: 192
- rozměry: 148 x 210 mm
Kdo je Petra Pospěchová?
Petra se narodila v roce 1978 v Olomouci, první vzpomínky má ale z Vizovic, odkud pochází část její rodiny a kde ji babička odmala nechala míchat tvaroh se žloutkem a vykrajovat cukroví.
Vystudovala sociologii v Brně, od osmnácti let pracuje v novinách. O gastronomii začala psát v Týdnu, poté byla foodwriterem Hospodářských novin.
Nyní je už několik let na volné noze. Zbožňuje poctivou domácí kuchyni, zejména tu valašskou. Když zrovna není v redakci ani v kuchyni, chodí a leze po horách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.